Omu’ bun si calator si pomu’ mai putin copt

by Laura

Asa s-au gindit, deh, ce le poti face? Chiar daca era mult mai confortabil sa calatoresti pe ruta Cluj – Oradea cu un accelerat din ala nou, alb cu albastru si cu alte elemente de confort, daca persoanele de decizie de la CFR au dorit a-l inlocui cu un tren vechi, tot cu doua vagoane, drept, dar in cu totul alta combinatie coloristica decit alb-albastru (si alta combinatie olfactiva, de la sine inteles), n-ai ce le face! Poti doar sa te cateri pe scara inalta cu grija sa nu iti mizgalesti blue-jeans-ii si evitind pe cit posibil sa te atingi de orice, sa iti gasesti locul, sa incerci sa iti plasezi discret rucsacul printre cele sapte trolley-uri ale celor patru domnisoare aplecate peste trei laptop-uri s-o carte, si, fiindca in compartiment e o caldura grea care iti sade pe umeri ca o sarica jilava, sa iti montezi Phippsu’ in urechiuse si sa te infigi pe coridor, ca e mai aerisit si acolo e si baiatul cu ochi verzi pe care il vezi mereu si care… dar asta e alta poveste si va fi spusa la timpul ei. Si cum caldura cheama lichid mult si apoi te cheama natura, amini cit amini, dar tot trebuie sa te lansezi in slalom spre capatul vagonului. Si cind ajungi pufnesti si apoi izbucnesti in hohote de ris:


3 responses to “Omu’ bun si calator si pomu’ mai putin copt

  • 3fmi

    by Anku
    Pana nu baga aia petunii agatate in tavan si acvarii cu pestisori colorati io nu calc intr-un tren! Da’ vad ca is pe drumul cel bun. Iti dai seama ce plante aromate va produce pomu’ ala?

  • Moniku

    Decorul pare atent amenajat…albastrul da o stare de liniste, de relaxare in concordanta cu miscarile line ale trenului si daca te uiti drept in fata te simti in mijlocul naturii. In atare conditii imi pare rau ca nu trebuie sa ma deplasez de la Satu- Mare la Constanta si inapoi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: