4 minus 1 mai

… dă exact şi fără greş (presupunînd că discutăm în baza 10) 3. Plus „mai”, obţinem o chestiune extraordinară: DATA de 3 mai. Probabil nu toată lumea percepe importanţa covîrşitoare a acestei date. Aşa că o luăm pe organizatelea:
– dacă nu era data de 3 mai, bijuteria asta de perlă neagră virtuală care vă oferă informaţii atît din punct de vedere, cît mai ales utile, care vă amuză, care vă stoarce lacrimi şi suspine, care vă educă, vă semnalează evenimente, vă implică şi social, acest blog fără de care, într-un cuvînt, nu mai puteţi trăi – ei, bine, NU AR FI EXISTAT!
– dacă nu era data de 3 mai, nu beneficiam de o sumedenie de întîmplări şi amintiri cu: melcu’, Abigail, romu’ de păr, mustu’, geaca vorbitoare, poezia canadiană, Art Club, Gerard Depardieu cu … nasu’ gol, sala Eminescu şi fuga fuga în sala Shakespeare, sensul adevărat al termenului „jumpy”, perii de dinţi şi urgenţe de dimineaţă, poze printre copaci la prima oră, Horsy, It is only the beginning, La Dropie, Bubu, loc în sala 1, Waterland, renţ plus whist (nerv, strategie, implicare – şi disperarea lui AM la auzul propunerii), tarnib, Iris, Metallica, Fuck You I Have Enough Friends- da’ cum vorbeşti aşa??, Husserl la conga, landlady, vaci şi (s)cai, furat de mirese, cîntări, loja masonică, şi bere.
– dacă nu era data de 3 mai, nu învaţam noi (gaşca, zic) multe treburi, şi eram, în general vorbind, nişte personalităţi mai slabe cu cîteva nuanţe. Şi mai nesusţinute.

Anku, să ne trăieşti! (Te-am ascultat, n-am scris de ziua ta, nici de tine)

Echipa


3 responses to “4 minus 1 mai

  • Moniku

    Daca nu era data de 3 Mai (sau Maitreyi, Anku?) eram mult mai saraca sufleteste, eram poate mai superficiala, mai imprastiata in 10 zari, sigur nu as fi stiut sa joc carti, mai ales in sesiune, nu m-as fi uitat la campionate mondiale de fotbal in pragul licentei si as fi pierdut multe, foarte multe momente minunate. Nu pot sa zic decat, vorba poetului: „CE BINE CA ESTI!”

  • Laura

    La multi ani (cu un pic de intarziere)! hehe, uite cum aflu si eu cand e ziua ta 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: