Despre greu si organe genitale

by Laura

Axiomatic vorbind, la tati ni-i greu. Cliseu, evident. In perioada sarbatorilor cele 3, respectiv 5 cu posibilitati de 7 spre 9fmi, sint in mod cliseistic prinse ca musca in hirtia aferenta cu tot soiul de activitati care necesita cliseistic diverse talente si concentrari de energii si care nu intotdeauna rezulta in mincare, rugaciune si iubire.  In concluzie multumim prietenilor care ne zic una-alta, care sint ei asa, in esenta lor, foarte mistoci si ne dau voie sa-i citam, cu „ia ce vrei de acolo, dar pastreaza-mi anonimatul, sa nu ma fac de mandra minune, ca am scris numai de-alea„.

Deci urmeaza, de sezon, cu ingerasi, clinguituri de clopotei, parfum de iubire de aproapele si cadouri sub brad, relatare de la concert Rammstein:

„o sa rezum concertul metalelor grele intr-un cuvant: monumental! 🙂 sunt grozavi baietii, au facut tot ce trebuie, au dat cu capul, au pornit cu barca gonflabila prin public, si-au dat foc, l-au imitat pe hitler, (omisiune la montaj, nota redactiei, din motive de pastrare anonimat autor) au niste coaie (scuzati-mi expresia) cat n-au toti wanna be astia noi, nu s-au dezmintit absolut deloc. a, si publicul de aici e minunat, nu ca ametitii din romania, pe care i-am mai vazut eu pe la concerte… acuma sa-ti spun si de partea neplacuta. noi am avut locuri undeva sus-sus-sus si cum concertul se desfasura intr-o sala care e dedicata meciurilor de hockey :), sunetul a fost oribil, in sensul ca era ecou si am avut piese pe care le-am recunoscut dupa 1 minut… 😦 in fine, nu am avut posibilitatea sa alegem, biletele s-au terminat intr-o ora
de cand s-au pus in vanzare si cand a raspuns aia la telefon si a zis ca are 2 locuri, le-am luat fara sa ma gandesc. pe viitor, stiu 🙂
am coborat un etaj mai jos spre final si am auzit vreo 2 piese cum trebuie. am fost cam ciufulita pe tema asta, ca na, iti dai seama ca e enervant sa-i vezi pe aia jos la gloata spargandu-si capul si rupandu-si textila intr-un extaz maxim si tu nu prea pricepi nimic….

no, una peste alta, eu o sa-i urmaresc sa-i mai vad o data 😀 si daca ai ocazia, nu-i rata, ca se tin bine tare. mie inca imi bubuie timpanele! :)”

Avem si poza, tot cu copyright-ul aferent:

 

A tous les amis (pe care asteptam cu nerabdare a-i vedea la niste beri, ori acolo ori aci, ori la mijloc, oriunde)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: