Idei de afaceri

by Pan Rumburak

Trebuie gîndit creativ, clar! Altfel te suguşazã naibii realitatea şi te iriţi ca bãbuţa aia de i s-o furat un un milion de euroi (cifra 1 urmatã de şase de zero – din “tranzacţii imobiliare”) cã scad pensile. Aşa cã inaugurãm rubrica de business cu douã idei pe care urmeazã sã le prezentãm la emisiunea aia cu plante, Gura leului o cheamã sau aşa ceva (dar asta cînd punem la punct aspectele de marketing online şi print, cã alea mai lipsesc. A, şi sã ne luãm din banii fãcuţi din blogãrealã nişte deux-pieces-uri mai acãtãrii).

Ideea numãrul 1:

Ciorapi cu pãr sintetic pe dinãuntru.

Public-ţintã: doamnele de rit pocãit cãrora le interzice religia sã se epileze.

Avantaje: secretul actului interzis va fi pãstrat faţã de comunitatea respectivã, în timp ce natalitatea va creşte simţitor, de unde rezultã mai multã forţã de lucru, implicit o economie mult mai bunã. În timp afacerea va avea posibilitãţi de extindere în America (mã rog, ãsta e un beneficiu pentru board-ul managerial al afacerii), servind astfel la minimalizarea efectelor crizei economice, prin generarea de populaţie autohtonã cu drept de vot, consumistã şi pasibilã de muncã.

Dezavantaje: probleme legate de fire naturale sau sintetice, de crearea unei reţele de distribuţie şi costuri legate de sondaje de opinie privind paleta coloristicã de folosit (şi la ciorap ca atare, şi la firul interior).

Ideea numãrul B:

Storcãtor de fructe. De mare.

Public ţintã: oricine cu un venit peste medie, dar cu studii medii.

Avantaje: “consumul unei surse de proteine cu puţine grãsimi “rele”, reducerea unor boli cardiovasculare şi posibile beneficii legate de dezvoltatea creierului şi sistemului vizual la copii” (sursa aici, în special partea cu “dezvoltatea creierului”). Nefiind în mod deosebit naţie acvaticã, obişnuitã cu gãtitul unor asemenea feluri, românul va prefera în mod cert aceastã variantã comodã şi rapidã pentru a îşi asigura o viaţã sãnãtoasã şi a da cu flit rudelor şi prietenilor. Avantajul maxim şi incontestabil al acestui aparat este acela cã, dacã pretenţia culinarã nu a fost îndeplinitã sau dacã existã un exces de cantitate produsã, rezultatul stoarcerii poate fi folosit cu success în hidratarea tenului sau în activitãţi casnice cum ar fi lipiri sau orgii.

Dezavantaje: costul mare al facturii la electricitate.


5 responses to “Idei de afaceri

 • tiberiubucur

  Oana, ai vazut UNION SPEACH a lu’ OBAMA ? E … ai pierdut, cea mai tare afacere in U.S.A. chiar acum :)))) este sa vinzi bancnote de $1 cu $20 :)))))))))

 • tiberiubucur

  AAAAA si inca ceva …,,pocaite” este un termen care nu se mai foloseste de vreo 40 de ani prin civilizatie, dar in Romania 🙂 macar sa le numim protestante 🙂 .

 • 3fmi

  Mna nie scuzati domnu Bucur. Am intrebarea:
  1) Cine este Oana???
  2) Ne trimiteti niste bancnote cite un dolar?
  3) Ce e aia civilizatie?
  4) Ba sa ramina pocaite. Nu e peiorativ. Si protestantismul nu e un cult in sine??

 • Rodica

  :)))))))))
  Am 2 intrebari:
  1.Capacele pentru parul axilar aveti?Ca vine vara si ma supara bila!!!!
  2.Incap mixteturi de malace din astea de mare?Ca prefer urmatoarea compozitie:caracatite bortoase +calamari nerusinati+crabi cu unghiile mari+scoici cu capu’ tare(deocamdata atat!)??? Hmmm,aveti?

  • 3fmi

   by Panie Rumburake
   La 1. Tocmai ai fost adjudecata la Ze Plan cu capacelele! Sa trimiti un business plan si strategia de marketing!
   Si la 2. Pai noi cream enstrumentu’, acuma ce baga fiecare intr-insul…. Da’ daca vrei dimensiuni speciale si materiale rezistente la diverse, sa specificati in comanda scrisa pe formularele speciale (in numar de 5 si doua rinduri) pe care le veti putea in scurt timp descarca de pe site-ul dedicat afacerii.
   Hehehe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: