Absolut toată lumea are talent!

by Anku

Păi nu-s ăștia de la Protv dați dracu? Păi îs! Că dacă ieșea copilul contratenor cel mai talentat noi despre ce mai discutam? Poate un era de așteptat, da,da știam că așa va fi, previzibil etc, etc, vreo 2 jigniri corelând vocea cu alte organe și cam atît. Da’ așa nu a explodat România?! Ba a explodat! Că altceva nu se auzea ieri nici în virtual, nici în real. Altceva decât analize și reanalize, opinii peste încă multe alte opinii, teorii, formule, amintiri, deconstruiri și reconstruiri, ba chiar și re-votări pe site-uri importante.

Eu recunosc: m-am uitat la „Românii au talent”. Nu chiar la tot, da’ m-am uitat. Și, deși nu sunt adepta teoriei conspirației, mi s-a părut un show regizat cap-coadă: de la replicile juriului (minus Andi Moisescu care a dat cât de cât dovadă de gândire proprie și naturalețe), la prezentarea și chiar alegerea concurenților (s-a văzut clar că în finală era nevoie de talente diferite că de prea mulți cântăreți, fie ei și remarcabili, s-ar putea să ne plictisim) și binențeles la alegerea undeva pe parcurs a câștigătorului. Eu asta cred. Până la urmă o mișcare genială de publicitate. Era necesar ca oamenii să vorbescă despre show. Și să fim serioși despre chestii pozitive, previzibile nu se vorbește prea mult!

Așa că acum toată lumea așteaptă sezonul 2. Plus că potențiali concurenți știu că nu e nevoie de cine știe ce talent să-i scoată din anonimat și să le aducă sacul de bani câștigat peste noapte la care visează dinainte de a ști că un asemenea concurs există. Bravo, Pro TV, până la urmă ai dat tuturor șanse egale pe viitor. Și dacă ai mai scos și bani din asta tu ce vină ai? E și ăsta un talent. Chiar mare.

Ca de obicei o analiză plină de bun simț și obiectivitate tot Mihnea Măruță face.

Și pentru că românii mai au și talent uitați-vă ce face băiatul ăsta la „Britain’s Got Talent”.


7 responses to “Absolut toată lumea are talent!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: