Inceput

By Laura

Nu stiu daca hapt la aceeasi ora, dar indubitabil exact acum doi ani ne-am postat primul articol, cu emotie in virf de degete, cu sclipiri scolaresti in ochi si cu dat din picioare ca ce fain o sa fie si cu multe strategii cam vagi, dar frumoase, fiindca faceam din noua ceva impreuna, ceva al gastii noastre de-altadata care se reunea sfidind distantele geografice si rutele zilnice diferite – cumva o faceam din nou lata. Si iaca se facura doi anisori! La multi ani fetele! Hai sa fie inca un morman de „scrisori” care sa ne aminteasca mereu de vremea Aceea!

Revenind din illo tempore, povestile despre vacanta asta au sa contina detalii despre: cum am dus cu Lutu DVD playerul la reparat si cum domnul sef de atelier il surclasa detasat pe the soup Nazi -ul seinfeldian, cum am admirat transformarile cromatice la supa de varza rosie si cum am sustinut drepturile clientului vizavi de o domnuca ce s-a eschivat de la inlocuirea unei genti rupta la a doua purtare. Dar toate astea mai incolo, acum va las cu imagini dintr-o calatorie intr-o iarna nehotarita cu lumini improprii si aer primavaratec si mici astenii tomnatice.

 

Publicitate

4 responses to “Inceput

 • divagaţii

  A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi fost n-aș fi avut ce povesti. A fost odată, carevasăzică, un balaur cu trei capete, o bălăuroaică de fapt. O chema 3fmi, o sintagmă care în limba lor veche înseamnă „3 gânduri diafane” (știu, poetică limbă!). Având 3 capete, fiecare cu vocea sa distinctă, comunica extrem de eficient. Nu așa de eficient ca mass-media, dar oricum foarte aproape (sic!). Complexitatea mesajelor era generată de faptul că stimata avea 3 creiere siameze la care se putea racorda orice cap, oricând, sau câte două odată și, foarte rar toate trei.

  EA tocmai ce a împlinit 2 anișori. Îi urăm La Mulți Ani și La Uriașă Audiență!!
  Țineți aproape! Dar nu prea aproape, suflatul în lumânările de pe tort poate deveni periculos pentru observatorii externi.

  Semnat,
  Noi, hidra cu o mie de capete, care te citește. 🙂

  • 3fmi

   Baaaa ai fi avut ce povesti, ca tu stii atit de bine cum se face treaba asta 🙂
   (Eu subscriu la conceptul de balauroaica, tare-mi place si ma defineste – din motive pe care odata le-oi zice odata, mai incoluc) Si eficienta lu mass-media, thanks, but no, thanks 😀 (sic sic!) Si multamim si te pupacim ca impreuna poetim chiar daca nu ne-ntilnim! (Luminarile is conform noilor metode – ca tigarile, se sting din cind in cind, deci no danger). Muah Hidromelo!

 • arcadia

  Noa, chiar dacă am întârziat o țâră la aniversare, strig și io peste gard LA MULȚI ANI! Să aveți sănătate și cerneală din belșug, muah-muah-muah! 🙂

  • 3fmi

   De peste gard veni un „muah”
   Demn de un ayatollah!
   Multamim si-ti zicem:”Ah,
   Sa ni te tie Allah,
   Sa iti scoti un almanah
   Cu glasuiri de valah!”
   La Multi Ani, te muahim cu drag!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: