Fãrã titlu

by Laura

“Este cel mai bun român pe care îl cunosc”. Zice un clujean, în Piaţa Unirii, în 11.01.2012. Despre Raed Arafat. Şi mã întristez. Nu cã nu ar fi Raed Arafat un om valoros pe care îl apreciez şi admir. Ci fiindcã n-am de ales decît sã-i dau dreptate clujeanului. Nu-i cunosc pe toţi românii valoroşi, sau, mai bine spus, toţi românii pe care-i cunosc eu personal sunt valoroşi, într-un fel sau altul, dar într-un cerc mult mai restrîns.

Aş vrea sã fim mîndri de cei mai buni români de etnie românã, atîta tot.


8 responses to “Fãrã titlu

 • ramu`

  in primu` rand `TRAITZI LA MULTI ANI.Laura din pacate sa stii ca ai dreptate! cred ca toata lumea din Romania are un respect aparte pentru RAED si eu la fel sa nu se inteleaga gresit. Respect enorm eforturile facute de dansul pentru infiintarea S.M.U.R.D. Din pacate ii respect eforturile facute pe cont propriu!!! Dar asta e vorba unui mare ” filozof” in viata: traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Dar poate ar trebui sa ne mai uitam si in curtea noastra. Imi pare bine ca ne recitim:)

  • 3fmi

   @Ramu: Traiti onor, La EXTREM de multi ani, ne pare bine ca ne recitesti! 🙂 Dar sa stii ca eu nu cred ca traitul in Romania ne ocupa timpul, ci lipsa unui curaj asezonat cu inocenta de a lupta cu ceea ce uneori sunt, dar alteori par a fi mori de vint! Si ne mai ocupa timpul multa vorba goala si putina actiune/ atitudine! Mihnea Maruta o spune mai bine decit mine, aici.

 • ch3815h

  e baiat bun si calificat, simtitor, empatic, devotat unei cauze ce transcende mentalitatea limitata a multora dintre indivizii romani prostiti de astia de la putere si conform careia doar o actiune aducatoare de profit comercial conteaza! gresit!
  el da dovada lipsei de preocupare in aceasta ordine de lucruri strict profane si ne aminteste ca oriunde omenia si cinstea trec peste absolut orice fel de predeterminari extrapersonale. 🙂

  • 3fmi

   Este fatfrumosistic de frumos ce spui tu. Pai hai sa preluam acest exemplu si sa-l aplicam fiecare in viata de zi cu zi! Poate iese o tara misto! Punem de-o tara misto?

 • ch3815h

  hai! o tara ar fi, oameni ne-ar mai trebui! 🙂

 • ch3815h

  oameni, nu turma! adica caractere, nu usor manipulabili, indivizi capabili sa-si sustina punctul de vedere, sa-si poata cunoaste si apara drepturile pentru care sa fie gata oricand sa actioneze pentru pastrarea sanatatii sociale. altfel, nu avem parte decat de oite, mielusei si berbeace, cum le place suficient de multor fete sa-si spuna!
  optica este fireste exterioara noua, si nu ca sa ne cartim de a fi sociali, ci pentru ca nu ne regasim intre cei din turma, care culmea mai sunt si multi! 🙂

 • Laura

  Vorba lu Lăpușneanu, mulți, dar…. Hm, sau nu așa era? 😀 Păi eu cred că deocamdată e mai comod să fii manipulat, eforturi prea mari nu trebuie să faci, în plus poți mereu să dai vina pe cineva, nu tre să-ți asumi nimic. Dar s-or schimba și vremurile astea în altele mai verticale, am această convingere! Doar că nu prea știu cînd.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: