De-a parcul

by Laura

Prima duminică de zăcut de-alenea la soare.

N-are legătură, dar o hiperbună prietenă a mea m-a semuit weekendul ăsta cu Jerome K. Jerome (la scris). Duminica asta am fost doar an idle fellow. Doamne ce mă enervează părinţii care îşi gătesc copilul “de duminică” şi apoi urlă la micuţenie, o smucesc şi-o scutură rapid şi cu un soi de scuzare-faţă-de-public cînd cade / se trînteşte/ găseşte tot soiul de chestiuni megainteresante pe jos*! Sesizăm cu Luţu o pasiune indestructibilă (nici răcnetul parental n-o opreşte) de a fugări porumbeii, mereu degeaba, dar cu atît mai mişto.  Şi mai fac ăştia micii o treabă aşa de cinstită de mai mai că aş implementa-o şi eu: deci cînd zăresc altă micuţenie similară îs una-două, aşa cum pot ei, cărîndu-l pe pampersilă, mai împiedicîndu-se, dar cu mare viteză înfiinţaţi la ailaltă micuţenie, şi pac, îi şi ating faţa, ce politeţuri, ce introduceri! Direct, faţa.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

* Pe jos este acel loc terifiant unde se adună organizat toţi microbii, toate bacteriile, toate microorganismele purtătoare de boli terifiante, toate excrementele de la toate animalele, în genere toţi factorii de natură organică, anorganică sau paraorganică al căror unic scop în natură este să îmbolnăvească copchiii, cu ţelul complotat de a da bătăi de cap părinţilor şi aşa extrem de traumatizaţi de murdărirea hainelor scumpe. În opoziţie, de exemplu, cu aerul sau cu apa, medii pure care nu conţin ameninţările de mai sus.


4 responses to “De-a parcul

 • blo

  Pufuletele meu care o prinde pe sor-sa cu gheare de vultur ca nu cumva sa-i scape, cand o vede pe vara-sa cea cu juma’ de an mai mica, o mangaie foarte foarte usor pe cap si o pupa pe frunte.
  pe niciunul dintre noi nu ne pupa, dar pe aratarea aia mica, o tandreteste de nu ne vine sa credem. 🙂
  cred ca exista instinctul asta de a iubi si de a-i proteja pe cei mici, inca de la nastere, in fiecare dintre noi.

 • Laura

  Uuuu ce super Blo! Mie mi se pare unul dintre cele mai curate gesturi din lume, nu știu cum să zic exact ce simt, dar efectiv mă dă pe spate! Și instinctul ăsta de care spui tu, dar și o inocență pe care noi nu o mai avem, adică aia de a te duce deschis, de a nu te feri, și de a nu îl judeca pe ălalatu. Pfoai că iară mă înduioșez numa povestind!

 • ch3815h

  e valabil si in partea cealalta a plajei intentiilor aplicate inca de mici, adica, tras de par, zbang dupa ureche, e fara perdea!
  dar, ce-i drept, in vizor fiind acum kindness fara margini, varste, e apreciabil cand cei mai mari de i-au facut p-ai mici is si ei intre ei si cu totii laolalta precum aia mici: directi, profunzi, bine intentionati, iar nu altfel!
  🙂

 • 3fmi

  Pfai deci nici nu doresc sa ma gindesc la plaja intentiilor aplicate cu pleosc! si zbang! Unii in mod cert s-a trezi cu niste cocktailuri in cap!
  Daaaaa, siguuur, cei mari sunt intre ei kind precum homo homini…. ca asa ne-a invatat societatea ca se obtine „succesul” in viata…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: