Țîșnire

Între toate tămbălăurile pe teme de referendum, Olimpiada, madame Marta, Plăcintă Jr., după constatarea că Dark Shadows e o neașteptată tîmpenie de film (mai aiurea decît Stardust, dacă vă puteți imagina), că sîmbăta piața IRA are prețuri duble decît în restul săptămînii, că RDS schimbă din nou grila, vremea o ia razna  și că, în general, pare că toate-o iau spre razna, în această dup-amiază dau peste ceva. Un mizilic. O chestie din aia de o neimportanță înduioșătoare. Care mi-a adus aminte de: dictoane motivaționale, bancuri cu țestoase și, o corespondență a tinereții cu o dragă prietenă care semna Melcu și care are de dat un examen care-o pune-ntr-un abis din care sigur va țîșni, numai că n-are convingerea că va, înainte de eveniment fiind, eu fiind  așa de sigură țîșnirea-i de numa.

Diversă - țîșnire

Diversă – țîșnire

 


2 responses to “Țîșnire

  • ch3815h

    deci prietena da titularizarea, a carei programa s-a cam modificat prin schimbarile aduse din acest an pe nepregatite asa?

    • 3fmi

      Mda, ”decît” al zecelea an la rînd tot dau fetele idioțenia aia de titularizare, a cărei programă s-a… mdeh… schimbat, deși dacă nu ești abonat RSS la siteul oficial n-ai de unde ști căz doar la știri așa ceva nu auzi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: