Concluziv

Pe 31 decembrie 2011 asteptam cu o infocare pseudo-superstitioasa sa inceapa odata 2012, desi ma irita numerele pare. Ca si cum ai face o baie dupa ce te-ai tavalit prin ulei de motor, fulgi de curca si melasa, cam asta era sentimentul. Douamiidoispele trebuia sa fie intr-un mare fel, mult mai limpede decit unspele, mai activ, mai decis, mai sanatos. Etc.

Acu stau si ma uit cum fierb ouale pentru traditionalul fel denumit metaforic „oua umplute”. M-am trezit la 6:12 de grija pestelui s-a vinetelor nescoase din congelator aseara. N-am  mai dormit. M-am gindit la tot felul de chestii, mi-am baut cafeaua, m-am catarat pe net, am incercat sa trag oaresce concluzie vizavi de douamiidoispe: idei disparate. S-a schimbat WordPressul, m-am trezit cu Timeline obligat-fortat pe Facebook (plus alte inovatii care cica m-ar ajuta sa diverse. Sa ce?), mi-am mai facut niste conturi prin online – ca sa imi cumpar lucruri dintre care 89% carti, am tras de mine ca sa scriu, mi-a iesit mai vioi in jumatatea a doua a anului,  am mai lucrat la relatie, m-am mai intilnit cu prietenele mele care ma lasa mereu gura-casca (de redescoperirea constanta a puterii lor, a fiecareia, in diverse situatii), mi-am mai facut si alti prieteni la care ma uit gura-casca (de admiratie), am fost la concerte si lecturi publice si festivaluri, mi-am mai recunoscut niste limite, mi-am mai depasit alte limite, din cind in cind am fost energica, plina de planuri, lenesa, isterica, tenace, enervanta, melancolica, bucuroasa, cistigatoare, decisa, credula, inspirata, indecisa, transpirata, lenta, prea grabita, invatacioasa, sfatoasa, epuizata, razboinica, impaciuitoare, uimita, furioasa, ametita, simpatica. Si altele, desigur. Apocalipsa s-a aminat. Si mi-am facut suvite verzi (doua).

Habar n-am ce am pierdut si ce am cistigat pe anul asta care se gata azi. 2013 poate veni si in secunda asta, sentimentul meu e ca sunt intr-un proces continuu, exclusiv de evolutie.

Hai cu treishpele! And to all, a good night.


2 responses to “Concluziv

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: