Revenind

…de la postarea anterioară, unde am zis că tre să decid ce m-o mînat în față azi. O fost simpatică și faza cu domnul care ne-a adus acasă căci preluase un comision de la Oradea Mare și era să plece cu tot cu rucsacul nostru situat în portbagajul dumisale (simpatică simpatică da era să rămînem fără tocană!) DAR a fost surclasat de faptul că am găsit agățat de clanța ușii de intrare un pliant.

Pe clanță se ivesc două categorii de pliante, din experiența mea: ori pachete de 700 de canale TV + 1548 Mb internet + 23645 de minute de telefonie toate la uimitorul preț de, ori pizza.  Noa ăsta de azi nu e nici, nici. Că îi o campanie de reciclare care m-o uns pe cord fiindcă privește electronice și electrocasnice. Și că se petrece doar în București și în Cluj (și-n București doar în sectorul 2 silvuple). Acilea se spune ce și cum. (Mi-aș dori să fie articol plătit, da nu-i).

Și bonus, au început înscrierile la TEDx Eroilor, unde tare vreau să, căci e o aproape incredibil de bună întrebuințare dată unei zile.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: