Smart…

… – chestii (cum ar fi telefon, tabletă sau alt element de-ăsta de unde postezi tot ce-ți trece prin cap, retină sau urechi) neposedînd, toată fenta cu plusul zilei depinde ca și cronomentrare de cheful subsemnatei de a deschide laptopul și de a formula. Care chef, avînd în vedere c-afară beneficiem de 100 de grade cu plus, soare și alte flori a căror izbucnire sfidează orice soi de program conștiincios, organizat și responsabil, e uneori nul. În plus am mai dat și-n boala Game of Thrones care se manifestă prin urmărirea serialului online de la sezonul 1, cu ochii pișcăcioși și complet complet dezinteres față  de ideea responsabilă, organizată și conștiincioasă ”mai ai 5 ore pentru somn… mai ai 4 ore pentru somn”.

Concluzionând, reluăm aspectele și ideile pozitive pe zilele de:

– sîmbătă = expo Agraria. Mirosul de grajd, faptul că undeva, cîndva, poți efrectiv să guști rodul muncii tale = priceless. Animalele de casă, de fermă, porcii de Mangalița cu schema aia creață pe ei pe post de blană, vacile albe cu pete fine de culoarea cafelei cu lapte, caprele agitate, oile mițoase, taurii cu gușa pînă aproape-n pămînt – privirile alea a lor – incomparabile!

IMG_5437IMG_5438

– duminică: plimbare pe jos până-n centru ș-o carte-n geantă (Taverna Dogelui Loredan)

– luni: ideea că săptămîna de lucru se termină marți. Cam sec așa, dar destul de energizant cît să apară aici. Lîngă o plimbare ș-o șaormă consumate ambele în Parcul central clujean, mult prea mic. Bonus, am reușit să produc pentru Hyperliteratura.ro un articol. Promis prin 3 aprilie. Mdeh.

– marți: ideea că nu toți cei care vorbesc de sus, apăsat și foarte siguri pe ei au și ceva de spus. Trebuie doar să asculți cu toate urechile deschise.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: