Așa cum trebuie să fie un final…

… de săptămână, cu un pic de muncă de redactare (soldată cu concluzia ”Ăsă-mi bag! CHIAR ȘTIU limba română”), cu abolirea absolută a suveranității conceptelor  ”curățenie și gătit, că e weekend” și cu includerea unei mari obsesii de-ale mele privind finalurile de săptămînă: nestatul în casă!

Așa că nestatul în casă a cuprins în brațele sale vînoase:

– una bucată miting aviatic, demonstrații aeronautice și parașutologice – m-am simțit mîndră că oamenii ăia îs români (bine, recunosc, pe alocuri m-am și emoționat)

IMG_5531 IMG_5572

– masa extrem de plăcută în oraș în sînul colectivului colegial după vreo două vizite ad-hoc, fără nici o planificare de oameni maturi cu program, așa, haidem!

– întîlnire extrem de plăcută cu prieteni de la Sibiu – scurtă, dar plină de miez

– stat pe lac – Luțu cu undița, subsemnata cu Un chinez pe bicicletă (proaspătă achiziție de la Bookstory, care mi-au mai furnizat un plus, pe ziua de joi: un animal din ăla pe baterie care repetă toate sunetele din jur. Ma-xim!!! Și un pic psycho, dar oricum ma-xim!)

În plus îmi cresc plantele precum vrejul lui Jack (avocado ăla nu-i normal la cap, serios, cum uit să-i pun apă, cum se foiește și mai izbucnesc niște frunze. tre să caut detalii despre îngrijeala dînsului, că am procedat la sentiment pînă acum).


2 responses to “Așa cum trebuie să fie un final…

 • ch3815h

  eh, asa da! si citit, si splendoarea cerului senin in cautarea zburatorilor si aerisire si dezmorteala daca a afost cazul. si citit si imitatorul cu baterie!
  si pomisor insetat! numa’ treburi!
  alta saptamana buna! 🙂

  • 3fmi

   pe unde fusăși? că lipsiși! dezmorțeală la cap,da, totdeauna e cazul 🙂 trebi de trebi, și o săptămînă similară cu cea mai bună săptămînă de vreodată să ai 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: