Echipa

LAURA

Femeie.  Caucaziană. Maramureşancă. Ochelari. Litere. Cluj. Tatuaj. Muzică. Poze. Alcool. Ţigări. Prietene. Blog. Tanaaaa!


ANKU

… e veterana trupei, “jumpy” şi încăpăţânată, hotărâtă să te ducă la exasperare ca să te convingă că deţine adevăruri absolute (până la urmă cedezi şi recunoşti orice numa’ să nu o mai auzi; îi bănuim arborele genealogic adânc înfipt în inchiziţia spaniolă). Nu face poze artistice şi nici reţete sofisticate cu sosuri al căror nume se termină în “shire”, computerul i se pare o chestie ezoterică şi complotistă inventată împotriva ei şi habar nu are despre ce o să scrie, dar pentru că într-o noapte fiind sub influenţa nurofenului o lansat ideea cu blogu… tre’ sa scrie…

AM – CINE SAU CE SUNT EU

Sunt fericită. Sunt fericită când văd copii, căței, flori care străpung asfaltul învingându-l, când văd lucruri simple pe care eu le socotesc frumoase sau pline de umor sau chiar magice.

Sunt o femeie.

Plec și vin din/în viața altora.

Cel mai adesea scriu în gând și nu pe hârtie sau la calculator.

Vizualizez. Când mă gândesc la o femeie care scrie, mă gândesc la o japoneză în kimono care pictează în pergament. Grație și feminitate.

Nu, japoneza nu sunt eu și pergamenul nu se leagă deloc cu blogul… dar eu nu am ce să fac, ar însemna să lupt cu realitatea.

Mai scriu aci, cu titlul de musafiri

MONIKU

DODO

ADRIANA

si

GONGA

Publicitate

15 responses to “Echipa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: